Naš tim:

Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži podršku i vodstvo kroz sve aspekte naših usluga.

Upoznajte naše osnivače i članove tima:

Stefan Sarić, osnivač: Sa preko 5 godina iskustva u posredovanju firmi sa Balkana u elektro branši u Saveznoj Republici Njemačkoj, Stefan vam pruža stručno savjetovanje i podršku u vezi detašmanskog rada domaćih firmi u Njemačkoj, kao i savjetovanje u registraciji firmi na teritoriji Njemačke.

Nela Marinković Sarić, osnivač: Nela ima preko 7 godina radnog iskustva u području obrazovanja i kurikuluma. Sa njenim iskustvom, možete biti sigurni da će postupci kao što su nostrifikacija diploma, spajanje porodice i vizni postupci biti obavljeni na najpouzdaniji način.

Ljiljana Sarić, stalni sudski tumač i diplomirani profesor njemačkog jezika i književnosti: Sa impresivnih 30 godina radnog iskustva kao profesor njemačkog jezika i 27 godina rada kao stalni sudski tumač za njemački jezik, Ljiljana pruža najpouzdaniju uslugu u domenu prevođenja svih vrsta dokumenata, ispunjavanju formulara, zahtjevima za penzije i zahtjevima za upis radnog staža.

Dragan Matković, stručni saradnik u domenu nostrifikacija diploma u Njemačkoj: Sa stručnim znanjem u području nostrifikacije diploma u Njemačkoj, Dragan je vaš pouzdani partner u procesu priznavanja vaše stručne spreme.

Nataša Savić, stručni saradnik u domenu viznih postupaka: Nataša vam pruža stručno vodstvo i podršku u svim pitanjima vezanim za vizne postupke, osiguravajući da vaš postupak bude glatki i efikasni.

Filip Pranjić, spoljni saradnik-prevodilac: Filip je naš stručni prevodilac koji osigurava visokokvalitetne prevode i jezičku podršku.

Naš tim stručnjaka radi zajedno kako bi vam pružio najbolju moguću podršku u ostvarivanju vaših ciljeva u vezi sa zapošljavanjem i studiranjem u Saveznoj Republici Njemačkoj.

Kancelarija Sarić

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate dodatnih pitanja i želite da sarađujete sa nama, kontaktirajte nas!